image Nosaltres
 • Introducció
 • Instal·lacions
image Que Fem
 • Mecanitzats en general
 • Tractaments
 • Maquinària avançada
image Maquinària
 • Mecanizat
 • CNC
 • Tornejat
 • Fresat
 • Dentat
image Processos
 • Planificació y millora
 • Control de qualitat
image Contacte
 • Dades de contacte
 • Mapa
<< Tornar

Introducció

A la dècada dels 60 es va fundar Mecanizados Gumer SL, empresa dedicada a l'elaboració de tot tipus de mecanitzats de gran precisió. Gràcies al nostre qualificat equip humà i maquinària d'última generació, podem oferir una gran gamma de productes d'alta qualitat, sempre amb la garantia de més de 40 anys d'experiència en el sector.Seguir creixent i respondre a la confiança que ens dipositen dia a dia els nostres clients són els nostres objectius. Per això, el nostre afany de superació segueix latent des del primer dia, garantint així els millors resultats.

Instal·lacions

Instal·lacions totalment adaptades. Més de 1000m2 que abasten maquinària de tot tipus per a la mecanització i muntatge de gran varietat de productes, engranatges, prototip de maquinària, utillatges ...Ens hi trobem a: C/ Doctor Ferran 15-17 (Pol. Ind. Bufalvent) 08243 Manresa (Barcelona), ESPANYA.

Mecanizats en general

MEGANIZADOS GUMER SL, sempre a l'avantguarda, pot oferir-los una gran varietat de productes, gràcies a la seva maquinària d'última generació, treballant sempre amb materials de primeríssima qualitat:
Acers de tot tipus, materials de fosa (ferro, colat, aluminis, bronzes, llautó ...), plàstics mecanitzables, celotex ...Tractamients especials

Si el client ho precisa, a les peces se'ls pot sotmetre a variats tractaments: temperats, pavonats, zincats ...D'aquesta forma podem oferir peces d'altes propietats mecàniques, per resistir diferents tipus de forces que els nostres clients demanin.

Maquinària avançada

Prioritzem l'oferir la més avançada maquinària, per obtenir els millors resultats als nostres clients. Des del nostre departament de planificació i investigació, hem desenvolupat diferents optimitzacions de producció i maquinària per oferir les més avançades prestacions, com la nostra Lluneta guia-barra per CNC patentada per nosaltres.La lluneta GUIA-BARRA per torns CNC, adaptable per a qualsevol marca i model, serveix per al pas intermedi entre el carregador i el torn, per així oferir un servei més ràpid i efectiu.

Mecanitzat

La nostra maquinària adaptada totalment als nostres dies, ens ofereixen un món de possibilitats: Centres de fresat, centres de mecanització, control numeric ... Màquines per a segones operacions: Poltres, fresadores, soldadores, màquines per engranatges ... i moltes més.Les posem a la seva disposició per realitzar qualsevol tipus de treball de precisió a preus assequibles.

CNC

Disposem de diversos CNC per a la mecanització de màxima qualitat i per a tot tipus de peces.


Tornejat

A part de diversos CNC, disposem de torns convencionals per a peces d'alta complexitat que necessiten processos més especialitzats i personalitzats, i torns especials de grans dimensions per a peces de grans dimensions.


Fresat

Disposem de fresadores d'alta generació amb tot tipus de eines per a uns resultats professionals.

Dentat

Disposem de maquinària per al dentat, per així elaborar tot tipus d'engranatges de gran varietat en materials, gràcies a diferents processos.


Planificació y millora

Gràcies a la nostra oficina tècnica, planifiquem i estructurem els passos a seguir per al perfecte desenvolupament del projecte, cuidant fins l'últim detall, obtenint així el millor resultat final. Si el client ho desitja li posem en contacte amb una oficina tècnica especialitzada en el disseny de maquinària.Un cop s'han marcat les pautes, el projecte passa a la zona de mecanització, on els nostres experimentats operaris comencen a donar-li forma respectant tots els protocols de qualitat.

Control de qualitat

El nostre departament de qualitat, present en tot moment en el desenvolupament del projecte, fa exhaustius per detectar de manera immediata qualsevol de possible anomalia que puga afectar el bon desenvolupament d'aquest, assegurant el millor resultat en el producte final. Netes, sense impureses i amb garantia dels nostres experts, el producte és lliurat al client dins dels terminis establerts, donant així un tracte personalitzat, seriós i de qualitat.Perquè la nostra prioritat són els nostres clients, Mecanizados Gumer SL.

Dades de contacte

Adreça:
C/ Doctor Ferran (Pol. Ind. Bufalvent), 15-17 08243 Manresa (Barcelona), Espanya

Telèfon: 93 873 94 47

Fax: 93 396 93 84

Email: jrodriguez@mecgumer.com


Veure mapa més gran

Mapa